6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük depremde 50 binin üzerinde kişi hayatını kaybetmişti. Deprem sonrası birçok kurum, kuruluş ve kişi harekete geçti, destek kampanyası başlattı. Türkiye Spor Yazarları Derneği Antalya Şube Başkanı gazeteci Şifa Çiçek de takipçilerinden gelen imzalı formaları sosyal medya hesabından satışa çıkarmıştı. Çiçek’in bireysel olarak başlattığı kampanyada birçok takımın forması açık artırımla satıldı.
HAJİ’NİN FORMASINI ALDI
Antalyaspor’un golcüsü Waji Wright’in formasını satın alan ABD vatandaşı Alexander Petalas, Antalya’ya gelerek formasını Başkan Çiçek’in elinden aldı. Aynı zamanda vatandaşı olan Haji Wright’ın imzalı formasının sahibi olduğu için çok mutlu olduğunu belirten Alexander Petalas, Antalyaspor’un Başakşehir ile bugün oynayacağı maçı da takip edecek. Alexander Petalas, “Antalya çok güzel ve beğendim. Buraya gelmeme vesilen olan herkese teşekkür ederim” dedi.
SERÇİN ÇILDIR
SPOR
Yayınlanma: 21 Mayıs 2023 - 14:35
Güncelleme: 21 Mayıs 2023 - 16:26
ABD'li hayırsever FORMASINI ALDI
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından TSYD’de Başkanı Şifa Çiçek’in depremzedeler yararına sosyal medya hesabından sattığı imzalı formalardan satın alan ABD’li Petalas, formasını bizzat Çiçek’in elinden aldı.
SPOR
21 Mayıs 2023 - 14:35
Güncelleme: 21 Mayıs 2023 - 16:26
