Kendisini spora veren ve 6 Mart’ta Antalya’da gerçekleştirilecek Uluslararası Runatolia Maratonu’na yine Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) adına katılacak olan gazeteci-atlet Kamer Durdu, koşacağı 21 kilometrelik half (yarı) maratonda oldukça iddialı. Önceki yıllarda da yüzlerce rakibini geride bırakarak iyi derecelerle ipi göğüsleyen ve bu yıl Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü sponsorluğunda AGC adına koşacak olan lisanslı atlet gazeteci Durdu, Ran/Press-Medya/Ran gazeteciler arası atletizm şampiyonası projesini de hayata geçirmeyi planlıyor.
Her gün 3 saat antrenman
Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mevlüt Yeni, aktif spor yapan bütün üyelerini teşvik ettiklerini belirterek, “Gazeteci arkadaşımız Kamer Durdu’yu sonuna kadar destekliyoruz. Adımıza koşacak olması onur vericidir” dedi. Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Zeytin köy atletizm tesislerindeki tartan pist sahasında her gün düzenli olarak 3 saat antrenman yapan 56 yaşındaki gazeteci Durdu, 6 Mart Pazar Günü Antalya Kültür Merkezi (AKM)-Cam Piramit önünden startı verilecek mücadelede kendi yaş grubunda birinciliği hedefliyor. Milli Atlet Antrenör Engin Özel’in çalıştırdığı gazeteci Durdu, 100 metreyi 12 saniyede, 500 metreyi ise 2 dakikada kat ediyor.
SPOR
Yayınlanma: 25 Şubat 2016 - 15:33
AGC adına koşacak
Sporu kendisine bir yaşam biçimi olarak seçen gazeteci atlet Kamer Durdu, 6 Mart’ta Antalya’da yapılacak olan Uluslararası Runatolia Maratonu’nda yine koşacak. Gazeteci Durdu, Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) adına 21 kilometrelik half (yarı) maratonunda yarışacak
SPOR
25 Şubat 2016 - 15:33

