Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Av. Hasan SUBAŞI, ‘’ATSO geçmişte başarılı çalışmalar yaptı. Başarılarınızın sürekliliğini diliyorum. Sizleri kutluyorum. ATSO girişimlerde yatırımcıyı yönlendirmede hep öncülük görevini üstlenmiştir. Antalya Üniversitesinin kurulması ve hizmete açılmasında da öncü olmanızı her düzeyde girişimlerde bulunmanızı, arzu ediyoruz’’ dedi.
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman BUDAK, ‘’AKEV Antalya’ya yarım asırdır hizmet eden kurumdur , bizlerin çocukları da AKEV KOLEJİ’ inden mezun olmuştur. Üniversiteyi bitirip iş hayatına başlamışlardır.Antalya’da üniversite girişimini de ilk AKEV yapmıştır. Antalya Üniversitesinin temellerini hep birlikte attık. Bugüne kadar 45 milyonluk yatırım yapıldığını biliyorum.Mütevelli heyeti üyeleri ile birlikte Antalya sivil toplum kuruluşu temsilcileri olarak YÖK’e defalarca bizlerde gittik.AKEV eğitim gönüllüsü olarak gerçekten bu alanda çok çalıştı. Sayın başkanımız Av. Hasan SUBAŞI yetkilileri bilgilendirmek, üniversitenin tüzel kişiliğinin alınmasını sağlamak için bizlerle birlikte yıllardır çalışıyor. Antalya kamuoyuda üniversitenin bir an önce açılmasını istiyor ‘’dedi.
Av. Hasan SUBAŞI ‘’ATSO’nun öncülüğünde gelişmelerin hız kazanacağına inandığını sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasiler, yerel yöneticiler, iş çevreleriyle yapılacak üst düzey ziyaretler yararlı olacaktır.ATSO’nun vereceği destek , mütevelli heyetine temsilci vererek kurulacak işbirliğide çok önemli olacaktır.Antalyalıların Antalya Üniversitesine sahip çıkması, bununda ATSO gibi şehrimizin güzide kurumlarıyla mümkündür. Yatırımlar heba olmamalıdır , binalar hazırdır’’dedi.
ATSO Başkanı Çetin Osman BUDAK, ‘’konuyu bildiğini ATSO Yönetim Kurulunda ve meclisinde konuyu gündeme getireceğim. Sivil toplum kuruluşları , iş çevreleri, yerel yöneticiler, siyasilerle temas kuracağım.Ayrıca Antalya Üniversitesi kuruluş çalışmalarını anlatmak için Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül’den de randevu isteyeceğim,Özetle ATSO olarak hertürlü desteği vermek için çalışacağım’’ dedi.
AKEV’den katılan ziyaretçiler ATSO’ YA, ATSO yönetim kurulu, AKEV’e başarılar diledi. Görüşme olumlu düşüncelerle son buldu.
ATSO Yönetim Kurulunu Antalya Üniversitesi kuruluş çalışmaları hakkında bilgilendirmek amacıyla yapılan görüşmede ATSO yönetim kurulu üyeleride bulundu.
Yardımlaşma ve destek ile Antalya Üniversitesinin kuruluşunu hızlandırmaya yönelik görüşme iş birliği dileğiyle verimli bir şekilde sonuçlandı.
GÜNDEM
Yayınlanma: 02 Temmuz 2013 - 11:02
AKEV Koleji ve Antalya Ünivesitesi ATSO'yu ziyaret etti
Antalya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Av. Hasan SUBAŞI başkanlığında ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman BUDAK’ı ziyaret etti.Av. Hasan SUBAŞI başkanlığındaki AKEV heyetinde; Mütevelli heyeti ve vakıf yönetim kurulu üyeleri, Okul aile birliği başkanları da bulundu.
GÜNDEM
02 Temmuz 2013 - 11:02

