Akdeniz Dinamik Gençlik Spor Kulübü Atasporumuz Bilek Güreşi Antalya Elemeleri 19 Kasım'da Gerçekleşecek. Akdeniz Dinamik Gençlik Spor Kulübü'nün Türkiye Şampiyonları çıkardığı Atasporumuz Bilek Güreşi'nde il elemeleri için son hazırlıklar tamamlandı. Sosyal Gelişim Merkezinde 19 Kasım Pazar günü 09.00 da başlayacak olan il elemelerinde hazırlıklar da sona gelindi. Serkan Bayram ve Muammer Taylı gibi Türkiye Bilek Güreşi Milli Takımına sporcular gönderen Akdeniz Dinamik Gençlik Spor Kulübü, Antalya'da okullarda gerçekleştirdiği seçmeler ve Atasporumuz Bilek Güreşi alanında çalışma yapan 18 Yaş Altı gençlerden aldığı kayıtlar ile İl Elemelerini Sosyal Gelişim Merkezinde yapacak.
“Güçlü Bilekler Güçlü Nesiller’’
80 sporcu ile gerçekleştirecek olduğu Antalya elemeleri ile aynı zamanda Ankara'da 5'ncisi düzenlenen Türkiye Şampiyonasına göndereceği sporcuları da belirleyeceklerini belirten Bilek Güreşi il hakemi ve antrenör Mehmet Güneş "Her sene olduğu gibi bu sene de okullarımızda Atasporumuz Bilek Güreşi'ni anlattık ve öğrencilerimiz arasında turnuvalar düzenledik. Onlara bir hedef gösterdik.
Atasporumuz Bilek Güreşi'nde Milli Takıma katılmak için aralarında istekli olanlarını Antalya elemelerine davet ettik. Bu şekilde 80 sporcumuzun kaydını aldık. İlk hedefimiz Atasporumuzu gençler arasında yaygın hale getirmek. Aynı zamanda Zinde Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü ve Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu işbirliğiyle 9 – 10 Aralık 2017 tarihlerinde Ankara’da ‘’Güçlü Bilekler Güçlü Nesiller’’temasıyla düzenlenecek olan 18 Yaş Altı Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası'nda dereceye girip Şampiyonluklar elde etmek. İnşallah sırası ile koymuş olduğumuz hedeflere gençlerimizle ulaşacağız" dedi.
GÜNDEM
Yayınlanma: 17 Kasım 2017 - 10:35
Atasporumuzda Genç Yetenekler Belirleniyor
GÜNDEM
17 Kasım 2017 - 10:35

