Atatürk’ün en özel fotoğraflarından oluşan Kepez Belediyesi Atatürk Fotoğrafları Koleksiyonu, Atatürk’ün ölümünün 78’inci yıl dönümü anısına sergileniyor.
Belediye basın biriminden yapılan açıklamada, Her yıl başka bir okul ile açılışı gerçekleştirilen serginin bu yılki konukları İsmet İnönü Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi oldu.
Başkan Tütüncü'ye teşekkür
Açılışı yapılarak sergiye sunulan fotoğraflar, Atatürk’ün en özel anlarını yeniden canlandırıyor. 1 Kasım-14 Kasım tarihleri arasında hizmet verecek olan sergiye Erdem Bayazıt Kültür Merkezi ev sahipliği yapıyor. Sergi kurdele kesiminin ardından fotoğrafları inceleyen öğrenciler, Kepez Belediyesi’nin duyarlılığı için teşekkür etti.
Ölümünün 78’inci yıl dönümünde Atatürk’ü anlatan özel koleksiyon Erdem Bayazıt Kültür Merkezi Fuayesi’nde 14 Kasım tarihine kadar ziyaretçilere açık olacak.
KÜLTÜR-SANAT
Yayınlanma: 02 Kasım 2016 - 16:42
Atatürk fotoğrafları sergisi Kepez'de
Kepez Belediyesi’nin her yıl Atatürk fotoğrafları koleksiyonunu sergilediği Atatürk Fotoğrafları Sergisi, İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin katılımıyla Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’de açıldı
KÜLTÜR-SANAT
02 Kasım 2016 - 16:42
