Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yazılı açıklamasında, Ankara-Kırıkkale-Delice ve Antalya-Alanya Otoyolu projelerinin sözleşme tarihlerinin belli olduğunu kaydetti.
İki projeye 2024 yılı bitmeden başlayacaklarını vurgulayan Uraloğlu, "Ankara-Kırıkkale-Delice ve Antalya-Alanya otoyollarının proje yapım sözleşmelerini 14 Ekim Pazartesi günü imzalayacağız. Sözleşme imzalanmasını takiben yer teslimi yapılacak ve yıl sonuna kadar yapım çalışmaları başlayacak." ifadesini kullandı.
Ankara-Kırıkkale-Delice Otoyolu'nun 101 kilometrelik 6 şeritli ana gövde ve 19 kilometrelik 4 şeritli bağlantı yolundan oluşacağı bilgisini veren Uraloğlu, toplam uzunluğun ise 120 kilometre olacağını aktardı.
GÜNDEM
Yayınlanma: 10 Ekim 2024 - 13:50
Bakan Uraloğlu'ndan Antalya-Alanya Otoyolu projesi müjdesi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Ankara-Kırıkkale-Delice ve Antalya-Alanya Otoyolu projelerine 2024 yılı bitmeden başlayacaklarını belirterek, projelerin yapım sözleşmelerini 14 Ekim Pazartesi günü imzalayacaklarını bildirdi.
GÜNDEM
10 Ekim 2024 - 13:50
