“Biz Anadoluyuz Projesi” kapsamında Antalya’ya gelen Bitlisli öğrenciler 3 günlük Antalya’ya gezisinin son gününde, Lara Bölgesi Düden Parkı’nda yer alan Balık Çarşısı’nda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile bir araya geldi. Antalya gezileri hakkında çocuklarla sohbet eden Türel, Bitlisli öğrencileri memleketlerine uğurladı.
İçişleri Bakanlığınca hayata geçirilen “Biz Anadoluyuz Projesi” kapsamında Bitlis’ten Antalya’ya gelen 178 öğrenci Antalya gezilerinin son gününde Lara Bölgesi’ndeki Düden Parka geldi. Düden parkı gezen çocuklar daha sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden EKDAĞ AŞ tarafından yaptırılan Balık Çarşısı’nda öğle yemeklerini yedi. Burada Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile bir araya gelen çocuklar, Başkan Türel ile sohbet ederek yaptıkları geziler hakkında bilgiler verdi.
“Bitlis’e de zıp zıp yaptırın”
Başkan Türel’in “Antalya’yı sevdiniz mi?” sorusuna öğrenciler Zıp zıp parkta çok eğlendiklerini söyleyerek “Menderes Başkanım Bitlis’e de zıp zıp park yaptırın” dediler. Bu talep üzerine gülen Başkan Türel, “Bitlis’e ve ailelerinize çok selam götürün bizden. Derslerinize iyi çalışın” diyerek öğrencileri havaalanına uğurladı.
GÜNDEM
Yayınlanma: 02 Kasım 2017 - 09:56
Bitlisli öğrencileri Başkan Türel uğurladı
GÜNDEM
02 Kasım 2017 - 09:56

