Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Elmalı İlçesi'nde yapılan Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi’nin yenileme çalışmaları büyük bir hızla sürüyor.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Elmalılara verdiği sözler bir bir hayata geçiyor. Elmalı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezini baştan aşağı yenileyen Büyükşehir Belediyesi, ilçenin önemli bir ihtiyacını giderecek. İçinde kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, kreş, kadınlar lokali ve gençlik merkezinin de yer alacağı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi’nde tadilat ve inşaat çalışmaları süratle devam ediyor.
Yaklaşık 8 bin metrekare alana sahip olacak Elmalı Kültür Merkezi, Elmalılı kadınların sosyal hayatına renk katacak. Mesleki eğitim kurslarının verileceği merkezde fitness ve aerobik salonu, buhar odası, sauna, derslikler, seminer alanı ve taziye kabul günü salonu yer alacak. Merkeze üstü açılır kapanır bir de yüzme havuzu yapılacak. Elmalılı kadınlar yaz aylarında havuzda serinleyebilecek.
GÜNDEM
Yayınlanma: 20 Eylül 2017 - 10:14
Güncelleme: 20 Eylül 2017 - 10:16
Elmalı Kültür Merkezi hızla ilerliyor
GÜNDEM
20 Eylül 2017 - 10:14
Güncelleme: 20 Eylül 2017 - 10:16

