Antalya Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya Kurban Bayramı öncesi yapılan terfiler ile rütbesi artan müdürler ile başlayan değişime ilçe emniyet müdürü, şube müdürleri ve müdür yardımcılarının görev yerlerini kattı. Bir çok ilçe emniyet müdürlerinin yeri değişti, il dışı tayinlerle gelen rütbeli müdürlerin yeni görevlendirilmelerini yaptı. Valilik tarafından da onaylanan yeni atamalar dün akşam saatlerinde açıklandı. Bayram hazırlığı içinde iken görev değişikliğini beklemeyen bir çok ilçe emniyet müdürü şaşkınlığa uğradı.
Kurban Bayramı için güvenlik tedbirleri ile ilgili çalışmalar yaparken görev yerleri değiştirilenlerin içinde en dikkat çekici olan ise Asayiş Şube Müdürü Kadir Yıldız’ın İl Müdür yardımcılığına atanan Sinan Demir’den boşalan Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanması oldu. Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ergen ise Asayiş Şube Müdürü yapıldı.
Muş İl Emniyet Müdürlüğünden atama ile gelen Mustafa Fikret Durmuş en önemli birimlerinden birisi olan İstihbarat Şube Müdür vekili olarak atanması dikkat çekti. Artvin’den atanan Ümran İbrahimoğlu ise Toplum Destekli polislik şube müdürü oldu. Başarılı, çalışkan ve halkla oldukça iyi temaslar kuran Kepez İlçe Müdür Yardımcısı Murat Baz ise Kepez İlçe Müdürü olarak atandı. Oktay ŞENOL
GÜNDEM
Yayınlanma: 27 Ağustos 2017 - 15:02
Emniyette yeni atamalar
GÜNDEM
27 Ağustos 2017 - 15:02

