Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mithat Yolcu, ANSET Genel Müdür Dilaver Tanık, Büyükşehir Belediyesi Basın Müdürü Bünyamin Demirkan, 51. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali Direktörü Elif Dağdeviren ve festival komitesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Atatürk Parkı’nda bulunan Paşa Çadırı’nda gerçekleşen kahvaltıda sohbet eden komite festival ile ilgili görüşlerini dile getirdi.
Türel’in selamı var
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mithat Yolcu, Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ali Ergin’in hac vazifesi dolayısıyla kahvaltıya katılmadığını belirtti ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in selamlarını iletti. Yolcu, 51. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali’nin çok güzel ilerlediğini ve halkın ilgilisinin de yoğun olduğunu kaydetti.
Altın Portakal özellikli festival
Festival Direktörü Elif Dağdeviren ise, kahvaltı programı için ANSET Genel Müdürü Dilaver Tanık’a teşekkür ederek, “Antalya’da bunca yıldır varım ama burayı ilk defa görüyorum. Benim için mutluluk oldu” diye konuştu. Elif Dağdeviren Altın Portakal Film Festivalinin her karesine ve duyurusuna Antalyalıların büyük bir ilgi göstererek katılım da bulunduğunu ve inanılmaz bir yoğunluk yaşadıklarını belirterek, “Hiç kimse Türkiye de Altın Portakal Film Festivali’nin bir başka festival ile kıyaslamamalı. Sinemaya hayat verenlerin yıllarını geçirdikleri yıl kadar festival düzenlenmiştir. Her yıl da değerine değer katıyor. Bu yıl da festival aynı ilgi ve coşkuyla sanat severlere buluşmayı sürdürüyor
Haber Fotoğraf Okan Dilek
