Vali Öztürk, Korkuteli ilçesindeki ziyaretinde hayırsever Sevim Soyiç ve Cevat Soyiç çifti tarafından yaptırılan Halk Eğitim Merkezinin açılış törenine katıldı. Öztürk, burada yaptığı konuşmada, eğitime yapılan hayırsever katkısının önemli olduğunu belirterek, açılacak halk eğitim merkezinden herkesin yararlanacağını dile getirdi.
Antalya'da çok sayıda hayırsever bulunduğunu kaydeden Öztürk, "Antalya'da hayırseverler, eğitime verdikleri katkı ve destekle devlet ile yarışmaktadırlar. Ne mutlu ki Soyiç ailesi hayattayken böyle bir halk eğitim merkezi yaptırarak isimlerini eğitim merkezinin kapısına yazdırmışlar" diye konuştu.
Halk eğitim merkezinin yaklaşık 400 kursiyere hizmet vereceğini bildiren Öztürk, Soyiç çiftinin Korkutelililerin gönlünde sonsuza kadar yaşayacaklarını ifade etti.
Konuşmaların ardından Vali Öztürk, hayırsevert Soyiç çifti ile halk eğitim merkezinin açılışını yaptı.
Vali Öztürk'ün Korkuteli ilçesine yaptığı ziyarete AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Aykut Tanrıverdi ile kurum amirleri de katıldı. AA
EĞİTİM
Yayınlanma: 20 Temmuz 2013 - 17:24
Halk Eğitim Merkezi açıldı
Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, "Antalya'da hayırseverler, eğitime verdikleri katkı ve destekle devlet ile yarışmaktadır" dedi.
EĞİTİM
20 Temmuz 2013 - 17:24

