Bakın Antalyaspor zor zamanlardan geçiyor. Transfer yapmaktan önce mevcut futbolcuların alacaklarının ödenmesi daha önemli bir konu haline geldi. Stoperde çok beğendiğim İsviçre Milli Takım futbolcusu Djouru'nun sözleşmesini feshetmesi giden futbolculardan en çok üzüldüğüm oldu. Kaliteli futbolcuydu. İlla gidecekse keşke bonservis parası kazanılarak gönderebilseydik. Bu arada Sandro'nun bonservis parası ile gönderilmesine çok sevindim.
Giden oyunculardan Jevtoviç iyi bir hamle oyunusu olurdu. Ama kabul etmek gerekir ki Süper Lig ayarında değil. Yani Süper Lig ayarında 11 oyuncusu değil yedek oyuncu olarak iyibir tercihti.
Gelelim borçlar konusuna. Bu dönem ki yönetimi eleştirmeden önce kabul etmek gereken bir nokta var. Bu devasa borçlar bu yönetimin suçu değil. Borçları ödeme kısmı bu yönetime düştü. Hataları olabilir.
Yanlışlar yapabilirler. Ama borç bu yönetimin değil. Umarım bu borca ekleme yapmadan yönetimi yürütebilirler.
Antalyaspor için yerel yönetimler sorumluluk alıyor. Örneğin Döşemealtı ilçesinde bulunan tesisler Avrupa da bile yok. Söz konusu Antalyaspor olunca yerel yönetimlerin birlikte hareket etmesi de güzel.
Gerek Döşemealtı tesislerinde gerekse derneğe devredilen Muratpaşa ilçesindeki akaryakıt ticari alanında bu birlikteliği görebiliyoruz. Allah bozmasın umarım aynen devam eder.
Borçların ödenmesi konusunda Menderes Türel'in çabasını da görmek gerekiyor. Kulübün borcunu sadece yerel yöneticilerden beklemek yanlış olur.
Antalya da yaşayanlar kombine fiyatları açıklandı. Bu sefer görev bize düşüyor. Kulübün borçlarını ödenmesinde yardımcı olmak anlamında kombineleri alacağız. Amacımız üzüm yemek bağcıyı dövmek değil. Yönetime kızanlar olabilir. Transferleri beğenmeyenler olabilir.
Teknik yönetim tercihini beğenmeyenler olabilir. Ama küsülecek olan Antalyaspor değildir.
Taraftar olarak kombineleri alarak destek olmak gerekiyor. Kulübü bu kadar borca sokan her kim olursa olsun hesap sorulması taraftarı olmak gerekiyor. O da idarecilerin işi ama kombine alarak destek olmak taraftarın işi
Bence esas bu sene kombine de yeterli desteği vermek gerekiyor. Öncelikle vekil seçilenler kendi ceplerinden kombine almalıdır. Daha sonra sadece bilbordlarda Antalyaspor olanlar kombine almalıdır.
Fedakarlık yapan başkanların haricinde bu dediklerim. İş adamları loca desteği vermelidir.
Kulübü geçmişte yönetmiş olanlar bu sene loca satın alarak takıma destek olabilir. Forma reklamları vererek destek olabilirler.
Taraftar kime kızarsan kız haklı bile olsan küseceğin Antalyaspor değildir. Antalyaspor yönetimler üzeridir. Bu sebeple bizim desteğimiz takımadır. Bu sene taraftara her zamankinden çok ihtiyaç var. Bu sene bizim açımızdan daha zor bir sene her taraftarın yaşadığı korkuyu bende yaşıyorum. Ama her sene olduğu gibi kombinemizi almaya devam edeceğiz. Bucak'ta beş kombine ile başlattığımız desteği passoligden önce 20 ye çıkartmıştık. Şimdi de Döşemealtı olarak Bucak olarak arkadaşlarımıza çevremize devam diyoruz
GÜNDEM
Yayınlanma: 11 Temmuz 2018 - 10:07
Güncelleme: 11 Temmuz 2018 - 10:16
Kombine Fiyatları Açıklandı
GÜNDEM
11 Temmuz 2018 - 10:07
Güncelleme: 11 Temmuz 2018 - 10:16

