MATSO Yönetim Kurulu üyesi Şükrü Arslan, sosyal sorumluluk gereği kurum olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım etmeyi her yıl geleneksel hale getirdiklerini belirterek bu yılda bin öğrenciye yardımda bulunduklarını söyledi. Arslan, “Odamızın imkanları dahilinde, yasaların verdiği sınırlar içerisinde, taşımalı eğitim kapsamında ilçemizin uzak bölgelerinden Karacalar, Belenobası, Çardak, Dolbazlar, Yeşilbağ gibi merkezi okullara gelen öğrencilerimize kıyafet ve ayakkabı yardımında bulunduk. Önümüzdeki yıllarda daha fazla öğrencimize yardımda bulunmayı hedefliyoruz" dedi. Öğrencilere yaptıkları yardımlarda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteği olduğunu belirten Arslan, destekleri için Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu’na çok teşekkür ettiklerini kaydetti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir ise yardımların eğitim camiasına olumlu katkılar sağladığını kaydederek teşekkür etti.
MATSO’dan öğrencilere kıyafet ve ayakkabı
Antalya’nın Manavgat ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından taşımalı eğitim kapsamında Yeşilbağ, Çardak, Karacalar, Dolbazlar ve Belenobası mahallelerinde eğitim gören ihtiyaç sahibi yaklaşık bin öğrenciye kıyafet ve ayakkabı yardımında bulunuldu.
Yayınlanma :
12.11.2014 13:19
Güncelleme :
12.11.2014 13:19
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: