Kumluca Belediyesi şubat ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya başkanlığında yapıldı. Gündem maddelerinin okunmasıyla başlayan oturumda, zabıta ve itfaiye personelinin fazla mesai ücretlerinin verilmesi görüşüldü. Müzakereler sonucunda, zabıta ve itfaiye personelinin fazla mesai ücretlerinin 209 TL'den 221 TL'ye çıkarılmasına oy birliğiyle karar verildi.
Önemli hizmet kararları
Diğer gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından konuşan Başkan Çetinkaya, ilçeye hizmet anlamında herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdiğini belirterek meclis üyelerine teşekkür etti.
Üyelere teşekkür
Görev yaptıkları 5 yıl içinde meclis üyelerinin çalışmalarıyla Kumluca'ya çok önemli hizmetler kazandırdığını vurgulayan Başkan Çetinkaya, "5 yıl süreyle Kumluca'nın gelişimine katkıda bulunmak için hep birlikte çalıştık. Kumluca halkına en güzel hizmeti vermek için herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yaptığına inanıyorum. Bu vesileyle hepinize teşekkür ediyorum" dedi.
GÜNDEM
Yayınlanma: 07 Şubat 2014 - 17:19
Meclis üyelerine teşekkür plaketi
Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, şubat ayı meclis toplantısında görev süreleri gelecek ay dolacak meclis üyelerine teşekkür plaketi verdi
GÜNDEM
07 Şubat 2014 - 17:19
