Ek sözleşme aynen şöyle:
1-)İşbu Ek Protokol (‘’Protokol’’) Emirhan Caddesi Barbaros Plaza K:16 Dikilitaş/İSTANBUL adresinde mukim MLP SAĞLIK HİZMETLERİ A.Ş. (‘’MLP’’) ile …………… adresinde mukim ………. (‘’Şirket’’) arasında imzalanmış olup MLP ve Şirket ayrı ayrı ‘’Taraf’’, birlikte ‘’Taraflar’’ olarak anılacaktır.
2) Taraflar işbu Protokol’ün Medical Park Sağlık Hizmetleri A.Ş. ile Şirket arasında akdedilmiş ../../…. Tarihli …………. Sözleşmesi’nin (‘’Sözleşme’’) ayrılmaz bir parçası olduğu, Sözleşme’nin gerek hükümleri gerekse tarafları değişmeksizin yürürlüğünü koruduğu, ancak Medical Park Sağlık Hizmetleri A.Ş.’nin ticari unvanının değişerek MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş. olması nedeniyle işbu Protokol’ün imzalanma ihtiyacının hasıl olduğu hususunda mutabıktır.
3) İşbu Protokol ile Taraflar, Sözleşme ile Medical Park Sağlık Hizmetleri A.Ş.’ye tanınmış her türlü hak ve yöneltilmiş her türlü yükümlülüğün; İstanbul Ticaret Odası’nın 29.09.2014 tarihli tescil işlemi ile gerçekleştirilen unvan değişikliği sebebiyle ve 29.09.2014’ten itibaren MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş.’ye ait olacağı hususunda mutabıktır.
4) İşbu Protokol ile Taraflar, Sözleşme’de herhangi bir taraf değişikliği olmadığını; Medical Park Sağlık Hizmetleri A.Ş.’nin ticari merkezinin, yürüttüğü faaliyetlerin ve Sözleşme’den kaynaklı hak ve yükümlülüklerinin aynı kaldığını; yalnızca ticari unvanının değişerek MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş. olduğunu; bu nedenle yapılacak bildirimlerin yine aynı adrese, ancak yeni unvan belirtilmek suretiyle yapılacağını; Sözleşme’den kaynaklanan olası ihtilaflarda da MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş. unvanı ile taraf olunacağını kabul ve beyan ederler.
5) İşbu Protokol 5 (beş) madde halinde Taraflarca mutabık kalınarak ../../2014 tarihinde imzalanmış olup, 29.09.2014’ten itibaren geçerli olacaktır.
Yorumlar
Kalan Karakter: