‘EN AZINDAN DENEDİK’
Antalya, bu yıl yaz aylarının en sıcak günlerini yaşıyor. Termometreler 50 dereceye yaklaşırken, Muratpaşa Belediyesi, sıcaklıkların etkisini mizahi bir dille vurgulayan sosyal medya paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Belediye, bir personelin elinde tuttuğu vantilatörün fotoğrafını ‘En azından denedik’ notuyla paylaştı. Bölgedeki aşırı sıcakların getirdiği zorlukları ironik bir şekilde gözler önüne seren bu mizahi paylaşım, kısa sürede geniş bir kitleye ulaşırken, aynı zamanda sıcaklıklarla ilgili farkındalık yaratmayı başardı.
ÖNLEM ALINMALI
Özellikle Muratpaşa bölgesinde termometreler 50 dereceye yaklaşarak tehlikeli seviyelere ulaştı. Bu ekstrem sıcak hava dalgasının hem yerel halkı hem de turistleri zorlaması üzerine yetkililer de çeşitli önlemler alıyor. Belediye ve sağlık yetkilileri, vatandaşları bu aşırı sıcak hava koşullarında dikkatli olmaya ve gerekli önlemleri almaya çağırırken, bilgilendirme kampanyalarıyla halkın bilinçlendirilmesi sağlanıyor.
EMRE ARKINMuratpaşa Belediyesi şehre vantilatör tuttu
— İleri Gazetesi (@ilerigazetem) June 6, 2024
Muratpaşa Belediyesi, sıcaklıkların 50 dereceye yaklaşmasıyla birlikte sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşım yaptı. https://t.co/6esqhVHmA5 @MuratpasaBld #vantilatör #Muratpaşa #Antalya pic.twitter.com/tZgG9Lm6jz