ATB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, ATB Meclis Başkanı Hüseyin Cahit Kayan, ATB Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Köseoğlu ile Mahmut Ruhi Alpagot ve ATB Genel Sekreteri Ahmet Erol Köksalan, ilk olarak Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz’ı makamında ziyaret etti. ATB Başkanı Ali Çandır, borsanın çalışmaları hakkında Korkmaz’a bilgi verirken, tarım sektörüyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kemal Korkmaz, Ali Çandır ve ATB’nin yeni yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Borsanın kentte aktif şekilde çalıştığına dikkat çeken Korkmaz, yeni dönemde de bu çalışmanın devamını diledi. Tarım sektörünün kent için önemine dikkat çeken Korkmaz, ziyaretleri nedeniyle ATB yönetimine teşekkür etti.
ATB heyeti daha sonra Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam’ı ziyaret etti. ATB Başkanı Ali Çandır, ikinci dönem görev verilen ATB yönetiminin çalışmaları hakkında Mustafa Sağlam’ı bilgilendirdi. Mustafa Sağlam da Antalya’nın tarım potansiyeli yüksek bir kent olduğunu belirterek, bu potansiyelin değerlendirilmesi gerektiğini kaydetti. Sağlam, Ali Çandır ve yönetim kurulu üyelerine yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.
GÜNDEM
Yayınlanma: 05 Haziran 2013 - 18:47
Nezaket ziyaretleri
Antalya Ticaret Borsası’nın (ATB) yeni yönetimi Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz ile Antalya Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam’a nezaket ziyaretinde bulundu.
GÜNDEM
05 Haziran 2013 - 18:47

