Antalya’nın Aksu İlçesinde bir AVM’de Pasta üretim ustası olarak çalışan evli ve 1 çocuk babası 39 yaşında Süleyman Mutlu, iddiaya göre kalitesiz un ve vitamin karışımı ile poğaça yapmayı reddedince işyeri sahibi Mustafa N. Tarafından dövüldü.
Vücudunun bir çok yerinde darp izi bulunan ve ilk tedavisi Eğitim Araştırma Hastanesinde yapılarak taburcu edilen Süleyman Mutlu, aldığı darp raporu ile patronu Mustafa N.’den şikayetçi oldu. Süleyman Mutlu, karakolda verdiği ifadesinde patronun kendisine kalitesiz undan poğaça yapmaya zorladığını belirterek, “Macun mahallesi, İsmail Ogan Caddesinde bir AVM’de pasta ustası olarak çalışıyorum. Patronum Mustafa N. Bir süredir ürünlerde kullanılan un yüzünden tartışıyoruz. AVM’nin üst katında öğütülen undan bir türlü yufka olmuyor. Fakat piyasadan alınan unla yapılan yufkalar güzel oluyor. Buna rağmen patronum kendi ürettiği unları kullanmam için bana baskı yapıyor. İçerisine vitamin katmamı ve kullanmamı istiyor. Vitamin kattığımda poğaçalar acı oluyor. Yani patronum kasıtlı olarak kötü undan üretim yapmamı ve satılmasını istiyor.” Dedi.
Olay günü de patronu ile bu yüzden tartıştığını belirten Süleyman Mutlu, “20 Eylül günü de sabah saat 08.30 gibi işyerinde üretim yapıyordum. Müşterinin birisi dükkana girdi ve aldığı poğaçanın acı olduğunu söyledi. Bende patronuma hitaben, “Bak işte senin verdiğin unu ve vitamini kullanınca böyle oluyor. Ben sana defalarca söylemiştim bu undan poğaça olmaz” şeklinde konuştum. Bunun üzerine patronum bana hitaben, ağır küfürler ederek, “Seni yaşatmam ulan. Sen kime kafa tutuyorsun. Ben ne dersem onu yapacaksın” diye bağırarak beni dövdü.” Dedi.
Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ifadesi alınan Mustafa N. İse suçlamaları reddederek Süleyman Mutlu ile iyi poğaça yapamadığı için tartıştıklarını iddia etti. Polis, darp olayının nasıl gerçekleştiğine dair güvenlik kameralarının incelemek için alırken, olayla ilgili savcılığa bilgi verildi.
GÜNDEM
Yayınlanma: 25 Eylül 2017 - 10:36
Güncelleme: 25 Eylül 2017 - 10:43
Poğaça için dayak yedi
GÜNDEM
25 Eylül 2017 - 10:36
Güncelleme: 25 Eylül 2017 - 10:43

