Antalya'da bir öğretmene, cinsel içerikli görüntülerini çekerek şantaj yaptıkları iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'ne başvuran resim öğretmeni K.D, Yeşilbahçe Mahallesi'ndeki bir evde bir kadınla cinsel ilişkisinin gizli kameraya kaydedildiğini ve kendisine "şantaj" yapıldığını iddia etti.
Olayla ilgili soruşturma başlatan Gasp Büro Amirliği ekipleri, M.K. (26) ve İ.U. (28) isimli erkek zanlılar ile A.Z. (28) isimli kadını gözaltına aldı. Emniyetteki ifadelerinin ardından "Tehdit, şantaj ve özel hayatın gizliliğini ihlal" suçlarıyla adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Polis ekipleri, olayla ilgili 3 kişinin daha arandığını bildirdi.
Olayla ilgili aranan zanlıların, bir kadının sevgilisiyle birlikte olurken görüntülerini çektiklerini ve bu görüntülerle kadını tehdit edip başkalarıyla da birlikte olmaya zorladıkları öne sürüldü. AA
GÜNDEM
Yayınlanma: 18 Nisan 2013 - 18:51
"Şantaj" iddiası
Bir öğretmene, cinsel içerikli görüntülerini çekerek şantaj yaptığı iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı.
GÜNDEM
18 Nisan 2013 - 18:51

