Mesleğe ilk başladığım yıllardan ilk öğrencilerimden birisi Evren Cebeci. Burdur Gölhisar da göreve başlamıştım. O zamanlar Gölhisar Meslek Yüksekokulu Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesindeydi. Evren Cebeci de benim o yıllardan öğrenci bir kardeşimdir.
Mezun olduktan sonra kopmadık. İki kardeş olarak görüşmeye devam ettik. Evren Almanya'ya döndü. Dormund da bir futbol okulu açtı. Bu esnada bizde sürekli olarak Evren ile ülke futboluna ne tür katkılar sağlayabiliriz onu görüşüyorduk. Evren futbol okuluna gelen yetenekli talebelerini ülkemizde futbol oynamaya ikna ediyordu. Bu zamana kadar Beşiktaş-Galatasaray gibi büyük kulüplerin altyapısına oyuncu kazandırdı. Ama bizim gönlümüzde Antalya takımları vardı.
Evren gerçekten Antalya takımlarına faydalı da oldu. Antalyaspor altyapısında oynayan ve daha sonra profesyonel yapılıp Kemer 2003 takımına verilen Lokman Erdoğan onun talebisidir. Evren aynı zamanda Alanyaspor altyapısına da oyuncu kazandırdı. Sohbetlerinde ise artık sıkı bir Antalyaspor-Alanyaspor taraftarı olduğunu anlıyorduk. Zaten bundan sonraki amacı da öncelikle plakası 07 olan takımlara hizmet etmek
Evren geçtiğimiz yıllardan itibaren Antalya turizmi için de çaışmaya başladı. "Hocam öncelikle Almanya da spor ile uğraşanlara ve Almanlara bu Antalya'nın ne kadar güzel olduğunu anlatacağım". Gerçekten de bu zamana kadar altyapı yaş ortalamasında 100 den fazla sporcuyu Antalya Kemer'de ağırladık. Misafirleri arasında Hollanda-Almanya-Avusturya da yaşayanlar vardı.
Şimdi de Kemer Göynük'te misafirleri var. Bu sefer Kıbrıs-Almanya-Avusturya ve Azerbeycan var. Düşünsenize bu genç arkadaş ile Antalyamız için çalışmaya devam ediyoruz. Şu an bu misafirlerin hepsi futbol oynuyor. Alt yaş olarak futbol oynuyor. Antalya da futbol ile ilgilenen herkesin Evren ile de görüşmesinde bizimle irtibata geçmesinde ben fayda görüyorum. Evren Antalya futboluna daha güzel hizmetler verecek
GÜNDEM
Yayınlanma: 29 Mart 2018 - 09:42
Spor Elçisi Evren Cebeci
GÜNDEM
29 Mart 2018 - 09:42

