Türkiye’nin turizmde ana pazarı olan Almanya’nın seyahat pazarındaki güçlü kuruluşu Almanya Seyahat Birliği (DRV)’nin daha önce Kuşadası’nda yapma kararı alınmışken beklenen katılım olmadığı için iptal edilen DRV kongresi, farklı bir format ile 6. Uluslararası Resort Turizm Kongresi’nin ilk günü olan 24 Kasım’da düzenleyeceği “Türkiye-Almanya Günü”nde gerçekleştirilecek. Almanya Seyahat Birliği (DRV) Başkanı Norbert Fiebig ve diğer yöneticiler ile tur operatörlerinin CEO’ları ile seyahat acentelerinin sahip ve yöneticileri, 6. Uluslararası Resort Turizm Kongre’si kapsamında yapılacak olan “Türkiye-Almanya Günü”ne katılacak.
Türkiye-Almanya Günü
Kongrede ‘Akdeniz Forumu’ konulu özel bir oturum gerçekleşecek.Bu oturumda günümüzde kitle turizminin merkezi olan Akdeniz bölgesindeki ülkelerin durumu değerlendirilecek. Kongre, Rusya pazarına yönelik 2017 hedefleri ve yürütülen çalışmalara platform olacak.
6. Uluslararası Resort Turizm Kongre’sine Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı da katılacak. Avcı, ilk gün yapılacak “Türkiye-Almanya Günü” ve ertesi günkü oturumlarda da yer alacak.
Yapıldığından beri her yıl Avrupa ve diğer ülkelerden uluslararası seyahat endüstrisi aktörleri ile önemli siyasilerin de konuşmacı olduğu Uluslararası Resort Turizm Kongre’sinin bu yılki baş konuşmacısı TUI Group Yönetim Kurulu Başkanı Friedrich Joussen. Kongreye Almanya’dan ayrıca, seyahat satış acentelerinin oluşturduğu işbirliği kuruluşu RTK’nın Başkanı Thomas Bösl de katılacak. Umut ÖZEN
GÜNDEM
Yayınlanma: 03 Kasım 2016 - 10:37
Turizmciler zirvede buluşuyor
“Turizmin Geleceği Geleceğin Turizmi” ana başlığı altında her yıl bir ana temanın ele alındığı Uluslararası Resort Turizm Kongresi, bu yıl önemli bir etkinliğe daha ev sahipliği yapacak. Bu yıl 6’ncısı yapılacak olan Kongre 24-25 Kasım’da Antalya yapılacak. Kongreye Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı da katılacak
GÜNDEM
03 Kasım 2016 - 10:37
