Kebap Rh + sahiplerinden Haydar Özdemir ve Ruhi Mutlu’nun huzur evi sakinlerine verdiği yemeğe Ak Parti Kepez İlçe eski Başkanı ve Meclis Üyesi Aday Adayı Bahattin Bayraktar, Ak Parti Kepez İlçe Başkan Vekili Mesut Sevinç, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Meclis üyesi aday adayı İsmail Ulusoy katıldı. Özdemir yaptığı konuşmada “ Fethi Baycın Huzurevi sakinlerine yemek verdim. Bu yemeğe de çok sevdiğim Belediye başkanı ve Kepez ilçe başkanını da davet ettim. Bu yemek olaylarını sık sık yapmaya çalışıyorum” dedi.
Her zaman yanlarındayız
Ak Parti Kepez İlçe Başkan Vekili Mesut Sevinç, “ Bu yemekte emeği geçenlere teşekkür ederim. Çok değerli insanlarla birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Burada bulunan büyüklerimiz bizlere ilham veriyor. Öyle değerli insanlar ki, inanın onlarla birlikte aynı sofrayı paylaşmak bile beni onurlandırmıştır. Hepsinden Allah razı olsun. Onları çok seviyoruz ve her zaman da yanlarında olduğumuzu bir kez daha söylemek istiyorum” diye konuştu.
Onlar bizim büyüklerimiz
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, genç işadamlarına verdikleri yemekten dolayı teşekkür etti. Başkan Tütüncü, “Bu değerli insanlarla birlikte yemek yediğimiz için çok mutluyum. Hepsinin ellerinden öpüyorum. Allah razı olsun. Bu değerli insanlara her zaman en iyi bakımı yapmak ve onlarla birlikte olmak lazım. Onlar bizim dedelerimiz, annelerimiz babalarımız. Onlar şevkat ister, ilgi ister” dedi. Haber Merkezi
GÜNDEM
Yayınlanma: 02 Ocak 2014 - 18:35
Yaşlılara yemek verdiler
Genç işadamlarından Haydar Özdemir ve Ruhi Mutlu, Fethi Bayçın Huzurevi sakinlerine yemek verdi. Yemeğe Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile AK Partili yöneticiler katıldı
GÜNDEM
02 Ocak 2014 - 18:35
