Kepez Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Kepez’in Yıldızları Spor ve Eğitim Projesi yani Kepez’in Yıldızları Yetenek Taramalarının bu yıl üçüncüsü düzenleniyor.
Belediye basın biriminden yapılan açıklamada, Kepez’de bulunan 55 ilk ve ortaokul da yapılması planlanan Kepez’in Yıldızları Yetenek Taramaları, yaklaşık olarak iki buçuk ayda tamamlanacak. Bu süre zarfında Kepez İlçesinde bulunan ilk ve ortaokullarda öğrenim gören 37 bin 031 öğrenciyi kapsayacak olan taramaların ardından kulüp bünyesinde eğitime tabi tutulacak genç yetenekler, kulüp alt yapı takımlarında oynama imkânı bulacak.
Ödüllü proje
Kepez Belediyesi’nin organize ettiği ve Türkiye Futbol Federasyon’un (TFF) model programına dahil ettiği “Kepez’in Yıldızları Spor ve Eğitim Projesi” geçtiğimiz yıl Ak Parti Yerel Yönetimler Sempozyumu “Gençlik” temalı yarışmada özel jüri ödülünü almıştı. Kepez Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeye diğer belediyelerden de ilgi ve destek geldi.
Genç yetenekler keşfedilecek
Kepez’li gençlerin spora olan ilgilerini arttırmayı amaçlayan yetenek taraması bu yıl yeniden start alarak genç yeteneklerini aramaya başladı. Proje kapsamında birçok keşfedilmemiş yetenek spora kazandırılıyor. Kepez’in Yıldızları Yetenek Taraması kapsamında; futbol, basketbol ve voleybol branşlarıyla toplamda 71 bin 553 erkek-kız öğrenci taramalara tabii tutularak spora kazandırılması hedefleniyor.
SPOR
Yayınlanma: 03 Kasım 2016 - 17:36
Yetenek taraması başladı
Kepez Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Kepez’in Yıldızları Yetenek Taraması” start aldı
SPOR
03 Kasım 2016 - 17:36
